HVORFOR ER JUICE FRA LIVING SUPERFOOD SÅ GOD?

NYT LIV I HJEMMET

Så kom dagen hvor jeg fik besøg af den søde og dygtige indehaver af J.Krause,  Jeanette. Som en frisk brise indtog hun stueetagen og begyndte straks at scanne rummene. Hun havde taget en masse spændende ting med, som vi sammen havde udvalgt, da jeg besøgte hende i butikken (læs om det HER) og hun begyndte at vise mig de forskellige kombinationer og muligheder i huset. Jeg må sige..hun er dygtig. Hun fik frie tøjler og begyndte straks at rykke rundt på mine møbler og sætte dem sammen med de ting, som hun selv havde taget med.

Jeg er ret imponeret over hvor godt mit hjem, pludselig kom til at se ud. Jeg har selv mange gange forsøgt, at sætte et luksuriøst og stilet præg over mit hjem, men det er aldrig lykkes?før nu.

Bord, lysestager og lys er fra J.Krause  Jeg er yderst taknemmelig for, at Jeanette havde lyst til, at komme hjem til mig og sætte sit kunstneriske præg. Hun er virkelig dygtig og behagelig at være sammen med. Hun forstod at sætte sig ind i min smag og mine behov og ramte SPOT ON ift. hvad det var jeg ønskede.

De små vaser er også fra J. Krause 
Nu vil jeg nyde mit ?nye? hjem, lægge mig tilbage i sofaen og se en serie med en skål popcorn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORFOR ER JUICE FRA LIVING SUPERFOOD SÅ GOD?