TUREN GÅR TIL CALIFORNIEN PÅ PREMIUM MED NORWEGIAN

CALIFORNIEN – PADDELBOARDING, MAD OG VIN


Jeg kan stadig ikke forstå, at jeg er her i Californien. Vi er rundt på mange forskellige destinationer i løbet af en dag og når vi kører rundt i landet, kører alle mulige film rundt i mit hovede. Da vi fx. kørte ud i de det golde landskab på vej til Temecula, dukkede der hele tiden billeder op  af scener fra Breaking Bad. I ved, der hvor de laver meth i en camper i ørkenen.

Anyways så er her super fedt! Vi startede den første dag på Long Beach med den lækreste morgenmad jeg har smagt i lang tid . Rigtig fed amerikansk morgenmad med pandekager, pork belly og jeg skal gi’ jer, skal jeg. Der bliver sgu ikke sparet på kalorierne her i USA og jeg elsker det! Der er smeltet ost på næsten ALT. Så hvis man kan lide ost, er det næsten bedre at tage til L.A. end Paris.

Næste stop var en lille Bay, hvor vi skulle paddle boarde. Her padlede vi rundt i noget der ligner Long Beachs svar på Christians Havn. Der kunne jeg sgu godt lægge alle mine pensionspenge og slå mig ned og blive gammel med Pelle.

Efter en dejlig tur på vandet gik turen til Temecula og vinsmagning på den smukkeste vingård. Jeg er jo stadig ved at lære at drikke vin, men vinen var faktisk virkelig god og jeg kunne lide det hele. Så stemningen blev høj og vi satte kursen videre mod den lækreste trendy restaurant, hvor menuen stod på vegansk og bæredygtig  mad. Det smagte VIRKELIG godt.

 

Nu ligger jeg i min seng, godt træt og fyldt med dejlige oplevelser. I morgen skal vi tidligt op og flyve i luftballon til solopgang. Det bliver magisk!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUREN GÅR TIL CALIFORNIEN PÅ PREMIUM MED NORWEGIAN