CALIFORNIEN - PADDELBOARDING, MAD OG VIN

CALIFORNIEN – BALLONFLYVNING, HIKING OG YOGA

Wow tiden går jo simpelthen så hurtig! Tiden er løbet fra mig, men I skal da ikke snydes fra resten af den fantastiske tur rundt i Californien.

 Bluse – Kari Traa // Nederdel – H&M

Luftballon i solopgang over Temeculas chokoladebrune bjerge var ikke tosset. Det var til gengæld skide koldt. En temperatur som jeg ikke lige havde forberedt mig på. Så de første fire timer ude i det golde landskab frøs jeg næsten både tæer og næse af. 

Vi startede med at se utallige farverige balloner blive blæst op og da det var tid til at lette, hoppede vi op i kurvene og lettede langsomt og  elegant over jorden. Inden længe var vi langt over havets overflade og solen begyndte, at kaste sine stråler ud over det smukke landskab, der var prydet med de smukkeste vinmarker.

I cirka en time svævede vi afsted med vinden og trods kulden i de tidlige morgentimer, var det en helt igennem fantastisk oplevelse, som jeg ikke glemmer i den nærmeste fremtid. Dagen blev heller ikke mindre mindeværdig, da en mand pludselig kastede sig på knæ for sin kæreste og friede til hende. Vi sluttede af i ballonskipperens baghave, hvor der blev serveret hyggelig morgenmad i den nu dejlig varmende sol.

Et par timer efter vendte vi snuden afsted til Palm Springs, som bød på afslapning, yoga og en lille tur i den hyggelige by. Palm Springs er jo kendt som de riges feriested og på en helt normal hverdagsaften var der selvfølgelig fuld gang i byens natklubber. Det undrede mig lidt, indtil den søde taxachauffør fortalte mig, at de fleste som var bosat i Palm Spring ikke arbejde. Mega surrealistisk, men hey, hvis USA ikke skulle have en hel by, hvor størstedelen blot lever livet i frihed, ja hvilket land skulle så?


Sportsbh -Kari Traa // Tights – Kari Traa

KARMAMIA

Den afslappende og glade stemning smittede også af og jeg havde heller ikke lyst til at forlade den glade og solrige by. Men når det nu skulle være, så var næste og sidste destination ikke den værste. Næste stop var nemlig selveste West Hollywood. Her blev vi indlogeret på det fedeste hotel ever. Hotellet hed The Jeremy Hotel og udsigten var mind blowing!! Jeg skal helt sikker bo der igen næste gang jeg gæster Hollywood! 

Læderjakke – Munderingskompagniet

Solopgang fra mit hotelværelse

Her stod den på hiking til Holloywood skiltet og shopping. Jeg havde glædet mig vildt meget til at skulle gå ned af de berømte gader og mærke stemningen fra den legendariske filmby.

Træningstrøje – Kari Traa

Sportsbh – Kari Traa // Tights – Kari Traa  // Cap – Kari Traa // Sneaks – Nike

Det blev dog desværre kun til en dejlig og smuk tur i bjergene op til skiltet, da jeg blev nødt til at bruge den sidste fritid på at finde en ny kuffert. Nogle af de andre deltagere på turen ødelagde nemlig så fint min kuffert, fordi de kun havde sig selv og sig selv og sig selv i hovedet. Jeg skal lige hilse at sige, at det ikke er let at finde en kuffert i denne by. Hehe alle jeg spurgte kiggede mærkeligt på mig og ingen havde et klart svar. Jeg fik dog en kuffert efter et par forsøg og Isabella (som var den anden danske influencer) og jeg nåede lige at spise på den hyggeligste Diner inden turen gik til lufthavnen.

Resten af turen stod på luksus behandling i Norwegians Premium afdeling og jeg skulle lære 4 minutters lang koreografi til Vild Med Dans finalen. Jeg tror folk har tænkt sit i det jeg sad og sprællede med ben og arme mens hovedet blev kastet fra side til side i tide og utide hehe.

Hele denne tur til Californien har været helt fantastisk og jeg skal helt sikkert tilbage og opleve meget mere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CALIFORNIEN - PADDELBOARDING, MAD OG VIN