CALIFORNIEN - BALLONFLYVNING, HIKING OG YOGA

FÅ DET LANGE HÅR DU ALTID HAR DRØMT OM!

Der bliver altid hygget hos Peter med godt selskab, kaffe og godter 🙂

Jeg har altid haft utrolig slattent og tyndt hår og det lange lækre havfruehår, som jeg har drømt om siden jeg for første gang så Den Lille Havfrue, har jeg kun kunnet få med extensions. Men nu går jeg en ny tid i møde. Min søde og virkelig dygtige frisør Peter Aagaard har nemlig lavet en plan for mine lokker, så jeg kan få det hår, som jeg altid har drømt om.

Denne lille rejse vil jeg gerne dele med jer, da jeg ved, at der er mange af jer, som går og kæmper med de samme slags umulige hårstrå, der bare ikke vil blive lange og lækre.

Regel nummer ét er som vi jo alle ved… klip spidserne, så håret ikke spalter. Og hvad hjælper det, hvis håret kun vokser én cm om året?!

Jeg er begyndt at spise et kosttilskud, som hedder HairLust. Disse skulle angiveligt hjælpe håret til at vokse ved at tilføje vitale vitaminer og næringsstoffer, som dit hår har brug for, for at vokse sig stærkere, længere og kraftigere. Jeg har kun spist dem i to måneder, men mit hår er allerede vokset betydeligt mere end det plejer og det er også noget min frisør Peter har lagt mærke til.

Nu er kosttilskuddet på plads og her kommer det vigtigste våben af alle. Peter Aagaards tryllekur. Tryllekuren Olaplex er en revolutionerede nyhed inden for frisørbranchen, og kan ikke sammenlignes med en salonkurs behandling eller andre hårkure på markedet. Olaplex reparerer dit skadede hår og genskaber hårets struktur, så du igen får dit smukke hår tilbage.

Peter har som sagt lavet en plan for mit hår og jeg skal have denne behandling med nogle måneders mellemrum, så håret hele tiden er fyldt op og ikke bliver tørt og slidt.

Jeg kan allerede se stor forskel på mit hår før og efter behandlingen. Mit hår er blevet meget sundere at se på, men føles også meget mere fyldigt og stærkere.

Hele hemmeligheden med denne kur er nemlig, at håret bliver fyldt op med næring, så det lettere kan holde sig stærkt og sundt og dermed være med til, at håret kan vokse sig langt uden at knække.

Efter  denne behandling og Peters fortryllende kundskaber er jeg klar til, at gå julen i møde med ny farvet, sundt og nyklippet hår.


FØR

EFTER

1 kommentar

  • I feel this is among the most important info for me. And i
    am glad reading your article. However should observation on some common things,
    The site taste is ideal, the articles is in point of
    fact nice : D. Good activity, cheers

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CALIFORNIEN - BALLONFLYVNING, HIKING OG YOGA