ADVARSEL - KÆRLIGHED, FRIERI OG NÅ JA...KÆRLIGHED IGEN

FÅ 20% PÅ DE SMUKKESTE EYELASH EXTENSIONS

img_6959

Kunstige øjenvipper har altid været noget jeg har brugt, når jeg skulle på scenen eller på photoshoots.

Jeg har før haft eyelash extensions i korte perioder, men jeg er altid hoppet væk fra det igen, da jeg også godt kan lide det helt naturlige look og det dermed ikke ser ud som om, at jeg har sminke på altid.

Pt. arbejder jeg rigtig meget og jeg vil gerne spare tiden om morgenen og få 5 min. ekstra søvn. Sminken bliver derfor nedprioriteret. Men efter et stykke tid er jeg blevet træt af ALTID at se ud som om det er søndag.

Jeg tænkte derfor på, at prøve eyelash extensions igen og Julie, som er danmarksmester og den dygtigste jeg kender til dette fag, er selvfølgelig den eneste, der får lov til at lave det på mig. 

Jeg er nemlig virkelig OBS på, at vippeteknikeren er dygtig nok, så jeg ikke risikerer, at få varige skader, hvis vipperne ikke bliver skilt ad 100%. Så Julie er My One and Only!

Nu bruger jeg ingen tid om morgenen og jeg ser altid veloplagt ud. Det er sgu dejligt og har gjort dagligdagen lidt mere lækker. Kan klart anbefales 😊

Hvis tiden også kniber for dig eller dine børn sluger al dit overskud, så kan du hele januar få 20% på alle nye sæt volume vipper.

Du kan booke online på www.jegvilbestilletid.dk/frisorgalleriet.roskilde hos Julie eller på 61413003

 Julie er også uddannet kosmetolog, makeup artist, negletekniker og micropigmentist, så hun har styr på sit shit 🙂 

img_6958

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADVARSEL - KÆRLIGHED, FRIERI OG NÅ JA...KÆRLIGHED IGEN