DISNEYLAND!!!

FÅ 25% PÅ PLAKATER FRA DESENIO

fullsizerender-6

Januar er grå og kedelig og hvis du ligesom mig drømmer dig langt væk til varmen eller en smuk italiensk by, kan du måske bruge samme trick som mig…

Jeg gik simpelthen ind og købte en masse plakater på Desenio, som gør mig glad og som får mig til at tænke på nogle dejlige minder fra ferier. De er nu hængt op (af min dejlige forlovede #vedikkehvadjegskullegøreudenham)og mit lille trick virker altså! Og lige nu har jeg skaffet jer 25% til Desenio (undtagen på handpicked-/collaboration posters og rammer)

Det eneste du skal gøre er, at bruge denne kode:

 claudirex

Den virker fra d. 23-25 januar 🙂

fullsizerender-1

fullsizerender-4

fullsizerender-2

Disse billeder købte jeg:

Stockholm Door (50×70)

Pink oyster pattern one (21×30)

Boquet one (50×70)

Eiffel Tower, plakat(30x40cm)

Record Player (21×30)


Dette post er i samarbejde med Desenio

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DISNEYLAND!!!