FÅ 25% PÅ PLAKATER FRA DESENIO

DISNEYLAND PARIS! KÆRLIGHED OG EVENTYR…

 

p1280701

…så kan det ikke blive bedre.

Jeg har aldrig været i Disneyland, men jeg har set rigtig mange billeder derfra, så jeg var meget spændt på, at se hvad der var mig i vente. Tanken om at ’bo’ i en tegnefilm var sjovt nok ikke skræmmende for mig, for jeg har da drømt om, at leve i et eventyr et par gange eller to i løbet af mit liv…

p1280468

Det er en sjov fornemmelse at være i Disneyland som voksen, for det er ligesom at man bliver 7 år igen, når man møder Snehvide og Mickey Mouse i egen høje person og det er sjovt, at iagttage voksne mennesker der bliver helt pjattede og forfjamskede, når de får taget billeder med selveste Anders And. Og det er ikke fordi jeg selv er meget bedre!

p1280501p1280624Det er faktisk vildt fedt at se folk fra forskellige kulturer og lande, der alle sammen pludselig ’taler samme sprog’ og falder tilbage til barndommen, blot for en kort stund med fællesnævneren, Disney!

p1270269

Fra den 13. januar til den 25. marts overtager Star Wars begge Disney-parker og der bliver sat fokus på alle de unikke oplevelser der er at finde i Disneyland Paris under Season of the Force. I denne sæson er der særlige parader, shows og muligheder for, at møde figurer fra Star Wars universet – samtidig er der åbnet en helt ny Star Wars-forlystelse, som er FOR FED! ’Star Tours’, hedder forlystelsen, flyver dig igennem de mange forskellige galaktiske slag fra de forskellige film. Det var SKIDE sjovt og gang efter gang løb vi påny bag i køen til endnu en flyvetur!

p1270397

Jeg havde taget min kæreste med, som er kæmpe Star Wars-fan, og han fik JULELYS i øjnende, da selveste Darth Vader og de legendariske stormtroopers stillede op til fotografering. Flotte Star Wars shows var der mange af og imponerende lysshows blev fremført til stor begejstring for Pelle og jeg.

p1270070

Det var en fantastisk og skide hyggelig kærestetur! Så hvis man har lyst til en lidt anderledes rejse sammen, kan jeg klart anbefale, at tage til Disneyland Paris og blive rystet lidt op i på en ny måde. Og når man nu er i kærlighedens by og modens mekka, kan man jo samtidig tage en dag eller to i Paris <3

p1270036 p1270029-2

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÅ 25% PÅ PLAKATER FRA DESENIO