PÅ EVENTYR I 'TUSIND OG EN NAT'

TEST AF TATOVERINGSFJERNELSE – VIRKER DET?

I lang tid har jeg flirtet med ideen om, at få fjernet min tatovering, men hver gang jeg har luftet mine tanker, er jeg stødt på samme kommentarer, som “Det får du ar af” eller “Det bliver ikke et pænt resultat”. Jeg besluttede mig derfor selv at lægge mig i stolen og enten få aflivet rygterne eller få bekræftet dem.

Jeg begyndte derfor at undersøge hvilket sted der var det bedste og jeg spurgte derfor min veninde, der har lavet permanent hårfjerning på mig (læs om det HER), som anbefalede mig DermoCosmetic.

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklinik og de har mere end 15 års erfaring med potente laserbehandlinger og er eksperter i alle aspekter af hudbehandlinger. Allerede her føler jeg mig i trygge hænder og jeg er sikker på en sikker fjernelse af min tatovering.

Dette sted skulle efter sigende være det bedste sted i DK og de har de nyeste maskiner, som giver det bedste resultat. Behandlingstiden er dermed kortere og vigtigst af alt, så laver de ikke ar!

Mit første indtryk af stedet var utrolig professionelt. Alle er enten uddannede læger, sygeplejersker eller specialuddannede behandlere, så jeg følte mig med det samme i trygge hænder. Klinikken ligger i den smukkeste bygning på kanten til Østerbro (det er faktisk Kbh. K) og den ligner nærmere en hyggelig stue eller en wellness afdeling end en klinik, så jeg fik virkelig følelsen af forkælelse og min stress forsvandt øjeblikkeligt, idet jeg trådte ind i de afslappende omgivelser.

Selve behandlingen gør pisse hamrende NAS. Jeg vil ikke lyve for jer, det gør sgu ondt. Jeg havde heldigvis fået noget bedøvende creme på inden, så toppen af smerten blev taget. Jeg vil lige sige til jer alle, at man ikke skal være så ’hardcore’ aka DUM, at tro, at man ikke behøver at benytte den anbefalede tid til at lade bedøvelsescremen virke. Det gjorde jeg første gang og jeg kan fortælle, at det gjorde jeg ikke igen…

Selvom behandlingen gør lidt nas, så er det altså det værd og behandlingen går utrolig hurtig, da min behandler virkelig er dygtig og præcis, så det hele er hurtigt overstået.

Efter behandlingen er det behandlede område ømt og der kan opstå små blærer. Det er ikke noget at pive over, men det kan da mærkes 😊

Hvad er min konklusion så indtil videre?

Efter nu 3 behandlinger kan jeg se, at min tatovering langsomt er ved at forsvinde og der er ingen ar at se 😊  Jeg er nu ret sikker på, at min tatovering vil forsvinde og at resultatet vil være uden ar. Jeg glæder mig hver gang til at se hvordan forløbet skrider frem og jeg holder jer selvfølgelig opdateret her på bloggen 😊

Lidt info omkring behandlingen:

Det der sker er at deres laser nedbryder blækket i tatoveringen til en slags ’støvpartikler’, så blækpartiklerne lettere kan bortskaffes af kroppens eget renovationssystem. Resultatet er færre antal nødvendige behandlinger og bedre muligheder for at gøre tatoveringen helt usynlig uden spøgelsesskygger.

Laseren rettes mod det tatoverede område og giver ultrakorte lysimpulser, så huden omkring farvepigment-partiklerne undgår at blive varmet hårdt op og så det øverste hudlag ikke beskadiges. Under behandlingen bliver området kølet med et kølingssystem, som reducerer ubehaget ved behandlingen og er yderligere med til at reducere den i forvejen lave risko for at få forbrænding i huden.

Læs meget mere om behandlingen HER.

img_4481

Tatoveringen som nyimg_7075-2

Efter 3. behandling

3 kommentarer

 • Pil

  Hej Claudia.

  Jeg er også meget interesseret i at høre om det videre forløb med din tatoveringsfjernelse. Jeg vil gerne have min egen fjernet hos DermoCosmetic, og jeg vil derfor gerne høre om, hvordan det gik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Kan du fortælle hvordan resultatet er nu et år siden sidste artikel? Går selv med tanker om at få fjernet en del på armene nemlig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cassandra

  Vildt 🙂 Hvor gammel er tatoveringen? Og er der noget “free of charge behandling” hos dem efter fx 8 behandlinger, hvis tatoveringen stadig ikke er væk?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ EVENTYR I 'TUSIND OG EN NAT'