TEST AF TATOVERINGSFJERNELSE - VIRKER DET?

SÅDAN HOLDER JEG MIN HUD UNG

image2-jpeg  OBS: Dette er en betalt reklame

Jeg er rundet de 30 (faktisk nærmer jeg mig de 32 med ALT for hastige skridt) og jeg kan så småt begynde at se min hud også bliver ældre…æv bæv…hvis bare der var en ungdomskilde et sted! Der er heldigvis mange ting man kan gøre uden at ty til botox o.lign. for at holde huden ung. En af tingene er, at holde den hydreret med en god creme. Og hvor finder man så den i den store creme-jungle? Her er gode råd dyre og derfor blev jeg SÅ glad, da Clinique kontaktede mig for at anmelde deres nye creme “Moisture Surge 72-Hour Auto-replenishing Hydrator“.

Det er mange år siden jeg har brugt produkter fra Clinique og nu hvor jeg står med en creme fra dem igen, forstår jeg egentlig ikke, hvorfor jeg i sin tid stoppede.

Mit første indtryk af cremen er super! Cremen er utrolig drøj, så den holder i lang tid. Den lover at give et øjeblikkeligt fugtboost, da den angiveligt skulle booste hudens fugtniveau med 152 % øjeblikkeligt. Det kan jeg godt skrive under på, at den gør! Første påføring giver en instant relief; den stramme, tørre følelse er væk og min hud ser dugfrisk og strålende ud! WOW!

For at gå lidt ind i de tekniske detaljer, så bliver fugten låst inde, ved den nye formular, der danner en tynd “film” på hudens overflade, så huden forbliver gennemfugtet i 72 timer, også efter en ansigtsvask. Cremen forbedrer hudens evne til selv at holde på fugten; Aloe Vera vand og Koffein hjælper huden med at skabe sin egen indre vandkilde, så den forsat kan fugte sig selv.

Jeg har endnu ikke haft den på i længere end 16 timer, men i de 16 timer, følte jeg ikke en eneste snært af tørhed i mit ansigt. Jeg kan derfor klart anbefale alle at prøve “Moisture Surge 72-Hour Auto-replenishing Hydrator“. (prøv lige at sige det navn 3 gange i træk 😉 )

Prisen er faktisk også ret fornuftigt hvor alle kan være med. Dette synes jeg er en vigtig faktor, så alle har mulighed for en god hudpleje. Prisen for 30 ml. ligger på 145 kr. og for 50 ml. skal man smide 225 kr.

BONUSINFO:

Det er en fantastisk ansigtscreme, men jeg har fundet ud af, at den også er super lækker som:

  • Ansigtsmaske
  • Neglebåndscreme
  • Fodcreme
  • Primer
  • Creme på de særligt tørre steder, som forberedelse inden spraytan

image3-jpeg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image4-jpeg

 

1 kommentar

  • Julie

    Den er fantastisk – har brugt den on and off længe, og den er virkelig skøn. Og ikke mindst, så fedter den ikke huden i lang tid efter, og hjælper også lidt, hvis man føler man er lidt hævet under øjnene ☺️😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST AF TATOVERINGSFJERNELSE - VIRKER DET?