Hvad er der galt i at lade en mand være en gentleman?

Hvorfor kan mænd være sådan nogle tomhjerner?

maend-og-kvinderJeg sidder ofte på en kaffebar og hører kvinder der sidder og får vendt alle deres frustrationer over mænd.

Denne gang sad jeg med Mie Moltke og vi blev sådan inspirerede og begyndte selv at tale om hele denne diskussion. Jeg har heldigvis mødt en mand, som er helt fantastisk og som indtil videre tænker på samme måde som jeg gør.

Mænd er skønne og dejlige, men nogle gange kan de simpelthen bare ikke tænke længere end deres egen næsetip! Mange har set filmen ’En frygtelig kvinde’ og jeg synes egentlig, at det er en genial ide, at lave sådan en film. Vi kvinder kan være nogle sataner og vi kan planlægge vores røve i laser! Men nogle gange er vi bare nødt til at tage teten for, at få alt til at gå op i en højere enhed. Hvorfor er det at mænd af og til ikke tænker i potentielle problemer  og hvorfor er det, at de nogen gange ikke kan tænke længere end to uger frem? Nu siger jeg ikke at ALLE mænd er sådan og jeg siger heller ikke, at det er sådan verden ser ud konstant. Men af og til er det edder kodylme op ad bakke for kvinder der bare gerne vil have, at kabalen går op!

Hvis vi skal hoppe tilbage til filmen ’ En frygtelig kvinde’, så synes jeg, at alle kvinder skal se den, for det er en god reminder til os hunkøn, at tage en slapper og en reminder om at vores mænd rent faktisk godt kan få verden til at køre rundt uden vores indblanding. Men når det så er sagt, så vil jeg også sige, at mænd godt kan tage at slappe lidt af med, at det altid er kvinderne der er de skrækkelige! Den går begge veje og hvis nu mænd nu tog sig lidt sammen og skruede hjernen på, når den skulle bruges, ville vi ikke behøve at blive ’En frygtelig kvinde’.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er der galt i at lade en mand være en gentleman?